Űrpiknik

színes, magyar film (80 perc)

Űrpiknik

Az Űrpiknik az elmúlt évek legőrültebb, semmihez sem hasonlítható magyar vígjátéka, amely a szeretet korszakokon, nemeken, univerzumokon átívelő erejéről mesél. Badits Ákos rendező erőteljes elsőfilmes bemutatkozása ötletesen ötvözi a fekete humort a sci-fivel és a drámával. A film számos fiatal tehetséges színészt vonultat fel, és ismét mozifilmben láthatjuk Árpa Attilát és a legendás énekesnőt, Zalatnay Saroltát is!

A különc egyetemista lány, Panna (Walters Lili) gyerekkorától kezdve próbál az űrbe küldeni jeleket, válaszra várva. Annak ellenére, hogy az egyetemen senki nem veszi őt komolyan, elmélete mégis bizonyítást nyer: hatására ugyanis a Földre érkezik a saját világában hasonlóan kirekesztett űrlény Fiú (Takács Zalán). Ha ez önmagában nem lenne elég sokk, a jövevény közli Pannával: a bolygó pusztulásra van ítélve, őt magát pedig egyedül az érdekli, hogy megmentse rajongása tárgyát, Zalatnay Sarolta művésznőt.

Az elsőfilmes Badits Ákos rendező, és a forgatókönyvet jegyző Benedek Ágota, a Rumbarumbamm című nagysikerű könyv szerzőjének filmje egy eszeveszett éjszaka történetét meséli el. Különc főszereplőik nem kevesebb dolgot vállalnak magukra, mint a bolygó megmentését, ráadásul kalandjaik során saját múltjukkal is szembe kell nézniük – már csak az a kérdés, hogy melyik probléma a súlyosabb.

 

A mozikban
Online
X

 

Műfaj:

vígjáték

Korhatár:

12

Rendezte:

Badits Ákos

Írta:

Badits Ákos | Benedek Ágota

Főszereplők:

Takács Zalán | Walters Lili

Szereplők:

Árpa Attila | Lengyel Benjámin | Rainer-Micsinyei Nóra | Varga Veronika | Zalatnay Sarolta

Gyártó:

Proton Cinema

Megjelenés:

2021. 07. 01.

Sajtóanyag:

Dropbox

urpiknik_1
urpiknik_2
urpiknik_3
urpiknik_4
urpiknik_5
urpiknik_6
urpiknik_7
urpiknik_8
urpiknik_9