Társadalmi szerepvállalás

2022 novembere óta már több mint 5 millió forintot gyűjtöttünk az Erdőmentők Alapítványnak A tölgy – Az erdő szíve vetítésein keresztül, hogy tölgyeseket telepítsenek. 2023-ban a Van Helyed Alapítvány munkáját támogattuk 1.655.860 forinttal.

Most új jótékonysági programot indítunk.


2024-ben minden mozinéző után 10 forinttal támogatjuk egy számunkra példaértékű szervezet, az Élelmiszerbank tevékenységét.

Bízunk abban, hogy a filmjeink segítenek. Segítenek azzal, hogy társadalmi vagy egyéni problémákra hívják fel a figyelmet, hogy utat mutatnak, hogy katartikus élményt nyújtanak, hogy általuk elkezdünk tabutémákról beszélgetni. Szeretnénk a mozitermeken kívül is segíteni a fontos ügyeket: az idei évben minden egyes mozinézőnk után 10 forinttal támogatjuk az Élelmiszerbank munkáját.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület non-profit szervezet. Célja, hogy kapcsolatot teremtsen az országban felhalmozódó élelmiszerfeleslegek és az arra rászorulók között. Elősegíti az élelmiszerpazarlás és a nélkülözés csökkenését Magyarországon, hozzájárulva egyben az élelmiszerek megsemmisítése okozta környezetterhelés csökkentéséhez.

Az Élelmiszerbank felkutatja és összegyűjti az élelmiszerfeleslegeket, hogy eljuttassa azokat a rászorulókhoz, csökkentve ezáltal az élelmiszerpazarlást és a nélkülözést.

Az év végéig minden újabb mozinézővel tudni fogjuk, hogy segítünk, és ez jó érzés.


A Mozinet hisz a közösség erejében. Ha teheted, segítsd te is az Élelmiszerbank munkáját.

Közvetlen adomány

Számlaszám: 11600006-00000000-85841769 (Magyar Élelmiszerbank Egyesület)

A Magyar Élemiszerbank Egyesület hivatalos felületei:
Honlap | Facebook | Youtube 


 

Van Helyed X Mozinet

Erdőmentők X Mozinet