a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

A pap gyermekei

ART besorolást kapott horvát-szerb film (93 perc)

A pap gyermekei

Az önfeledt, hamisítatlanul nyári vígjáték főhőse Don Fabijan, egy kis horvát sziget ifjú és energikus papja. A férfi elkeseredve látja, hogy a helyiek mennyire nem tekintik fontosnak az utódnemzést, ezért sajátos módot talál ki arra, hogy növelje a lakosok és így a hívek számát: gondoskodik róla, hogy a helyi boltokban fellelhető összes óvszeren apró lyuk segítse a gyerekszaporulatot. Egyre bonyolódó akciótervéhez tettestársakra lel Petar, az újságárus és Marin, a gyógyszerész személyében, azonban a bébi boom váratlan következményekkel jár.

A Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivál egyik közönségkedvencét a legjobb vígjáték kategóriában Európa-filmdíjra jelölték, a Szaloniki és Pulai Filmfesztiválról pedig díjjal tért haza. A pap gyermekei hazájában nem csak az évben, de Horvátország fennállása óta az egyik legnépszerűbb hazai produkcióvá vált.

SAJTÓMAPPA:

Képanyagok:

Plakátkép (2,47MB, jpg)
Jelenetképek (12,22MB, zip)

Szöveges anyagok:

Silbausz (doc)

Műfaj:

vígjáték

Korhatár:

16

Rendezte:

Vinko Bresan

Írta:

Mate Matisic | Vinko Bresan

Főszereplők:

Kresimir Mikic | Marija Skaricic | Niksa Butijer

Megjelenés:

2014. 07. 17.