Minden mozinéző után 10 forinttal támogatjuk a Van Helyed Alapítványt

Idén minden mozinéző után 10 forinttal támogatja a Mozinet a Van Helyed – You Belong Alapítványt!

Az elmúlt hónapokban már több mint 4.5 millió forintot gyűjtöttünk az Erdőmentők Alapítványnak A tölgy – Az erdő szíve vetítésein keresztül, hogy tölgyeseket telepítsenek. Most új jótékonysági programot indítunk.

Bízunk abban, hogy a filmjeink segítenek. Segítenek azzal, hogy társadalmi vagy egyéni problémákra hívják fel a figyelmet, hogy utat mutatnak, hogy katartikus élményt nyújtanak, hogy általuk elkezdünk tabutémákról beszélgetni. Szeretnénk a mozitermeken kívül is segíteni a fontos ügyeket: az idei évben minden egyes mozinézőnk után 10 forinttal támogatjuk az ózdi Van Helyed Alapítványt, amely a Van Helyed Rendszeren keresztül már tíz éve kínál életutatat a hátrányos helyzetű gyermekeknek. Az Alapítványnak most nagy szüksége van a pénzre, a szűkös anyagi lehetőségek miatt veszélybe került a további működésük.

2023 januárjában 31.300 néző ült be a filmjeinkre a mozikba, így egy hónap alatt 313.000 forinttal tudjuk segíteni a Van Helyed Rendszer működését. Ez az általuk gondozott 120 fiatalból négynek a havi patronálási költségét fedezi.

Az év végéig minden újabb mozinézővel tudni fogjuk, hogy segítünk, és ez jó érzés.
Ha teheted, segítsd te is a Van Helyed Alapítványt, ezt a példaértékű szervezetet.

A Mozinet hisz a közösség erejében.🤝

A Van Helyed Alapítvány hivatalos felületei:
http://vanhelyed.org
Facebook
Youtube