Mindenki a saját szintjén nyomorog || Dzsúdló & Veiszer Alinda || Nagylátószög

Dzsúdló és Veiszer Alinda a Larry című film kapcsán beszélgetett arról milyen utat jár be valaki vidékről Budapestre költözve, hogyan hat rá a siker és mi az, ami évek után sem változik.


A kimondatlan dolgok a vacsoraasztalnál, a kilátástalanság vagy a filmben megjelenő arcok mind ismerősnek hatottak Dzsúdló számára is – vagy a környezetéből vagy otthonról. Ő valahogy mégis teljesen más úton indult el, mint a szülei vagy igazából bárki a családjában.

A juhászként tengődő, 21 éves Ádám (Vilmányi Benett) magának való vidéki fiú, aki szégyelli dadogását. Feszült, mégis meghitt hidegségben él egykor erőszakos, mára a vallásban menedéket lelt és megszelídült édesapjával (Thuróczy Szabolcs). Ádám egészen addig nem találja a helyét, amíg rá nem ébred, hogy a rapzene segítségével – Larry művésznéven – kifejezheti magát, és szembe nézhet a tehetetlenségből fakadó frusztrációival. Explicit, dühtől fűtött szövegeire felfigyelnek a helyi fiatalok, majd a neten váratlan mértékű népszerűségre tesz szert. Egy országos tehetségkutató lehet számára a kitörési lehetőség, ám ehhez előbb a kezébe kell vennie a saját élete feletti irányítást.

A Larry már elérhető itt a Cinegón!