Amerikai pasztorál

színes, amerikai film (102 perc)

Amerikai pasztorál

A Deadline kritikusa szerint az Amerikai pasztorál „Erőteljes és fontos film, melyben a színészek egyaránt fantasztikusak”.

Meddig bízzon meg egy szülő a gyerekében? És mi az, amit még megbocsáthat neki? Philip Roth Pulitzer-díjas regényéből készítette el Ewan McGregor a rendezői bemutatkozását, amelyben az amerikai álom egy postahivatal felrobbanásával hirtelen szertefoszlik. Seymour (Ewan McGregor – Trainspotting I-II., Star Wars I-III. rész) egykor a gimnáziumi focicsapat sztárja volt, a helyi szépségkirálynőt (az Oscar-díjas Jennifer Connelly – Egy csodálatos elme, Rekviem egy álomért) vette feleségül, és az álompárnak hamarosan gyönyörű kislánya született, Meredith.

Seymour mintaszerű és irigylésre méltó élete akkor vesz drámai fordulatot, amikor Meredith (Dakota Fanning – Világok harca, Nevem Sam) csatlakozik egy radikális csoporthoz, amely a vietnámi háború elleni tiltakozásként a terrorizmustól sem riad vissza. Amikor a kisváros postahivatalát a postamesterrel együtt felrobbantják és Meredith eltűnik, az FBI a lányt teszi felelőssé. Seymour persze nem tudja elfogadni az egyértelműnek tűnő látszatot és magánnyomozásba kezd Meredith után.

 

A mozikban
Online
X

 

Szinkronizált előzetes:

Feliratos előzetes:

SAJTÓMAPPA:

Képanyagok:

Jelenetképek (383,33MB, zip)
Werkfotók (78,37MB, zip)
Plakát – teaser (3,74MB, jpg)

Plakát – végleges (4,26MB, jpg)

Szöveges anyagok:

Silabusz (doc)

Műfaj:

történelmi

Korhatár:

16

Rendezte:

Ewan McGregor

Írta:

John Romano

Főszereplők:

Dakota Fanning | Ewan McGregor | Jennifer Connelly

Szereplők:

David Strathairn | Molly Parker

Gyártó:

Lions Gate Films

Megjelenés:

2017. 04. 13.