K.O.

színes, francia film (115 perc)

K.O.

A kultikus francia sorozat, a kísérteties Visszajárók alkotója, Fabrice Gobert ezúttal nagyjátékfilmben bizonyítja, mennyire mestere a feszültségteremtésnek. A K.O. a legnagyobb francia filmeket megidéző, egyszerre izgalmas és lebilincselő thriller.

A sármos Antoine (Laurent Lafitte – Ártatlan?, Apu vagy anyu?) egy médiabirodalom fejeként nem ismer félelmet. A munkájában és magánéletében is kegyetlenül elnyomja és kihasználja a környezetét. Öltönyben lezserül feszítő playboy, aki éjszakáról éjszakára cseréli a nőket, és a benne felgyülemlő szenvedélyt bokszmeccseken éli ki.

Miután egyik megalázott alkalmazottja felindultságból meglövi és Antoine kórházban ébred fel, mintha mindent kicseréltek volna körülötte. Hirtelen egy tökéletesen átlagos ember bőrében találja magát, és mindenki teljesen más szerepet tölt be az életben, mint a merénylet előtt. A barátai az ellenségei és az ellenségei a barátai? Vajon álmodik, vagy ez a valóság? Netán egy gonosz tréfa áldozata lett? Antoine elhatározza: ha törik, ha szakad, visszaszerzi mindazt, amit egycsapásra elveszített.

 

Online nézhető

X

 

Előzetes

Műfaj:

thriller

Korhatár:

16

Rendezte:

Fabrice Gobert

Írta:

Fabrice Gobert | Valentine Arnaud

Főszereplők:

Laurent Lafitte

Szereplők:

Chiara Mastroianni | Clotilde Hesme | Pio Marmaï

Gyártó:

Wild Bunch

Megjelenés:

2017. 08. 17.

Sajtóanyag:

dropbox

Moziműsor:

port.hu