Csütörtöktől mozikban a Mások gyerekei

Rebecca Zlotowski érzékeny drámája, a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában debütált Mások gyerekei korábban látható volt hazánkban a Mozinet Filmnapok és a Frankofón Filmnapok programjában, május 4-től pedig országos moziforgalmazásba kerül.

A film tartalma:
(Virginie Efira) szenvedéllyel teli életet él: tanárnőként imádja a munkáját, gitárórákra jár, gyakran találkozik a barátaival és egyre közelebb kerül az új szerelméhez, Alihoz (Roschdy Zem). A férfinak a korábbi kapcsolatából már van egy négyéves kislánya, akit Ali egy idő után be is mutat a nőnek. A kezdeti nehézségek ellenére Rachel és a kislány közel kerülnek egymáshoz, igazi kapcsolódás alakul ki közöttük, de folyamatosan kísérti hármójukat a kérdés, hogy igazi családdá tudnak-e válni. Ráadásul Rachel lassan negyvenéves lesz, és él benne a vágy, hogy ő maga is gyereket szüljön. Vajon érdemes ezért mindent feláldoznia, amit eddig felépített, vagy élhet enélkül is teljes életet?

Mozinet Nagylátószög – Veiszer Alinda beszélgetett Dr. Almási Kitti szakpszichológussal a 11. Mozinet Filmnapokon a Mások gyerekei premier előtti vetítése után.

A film adatlapja és a moziműsor itt található.